Plan uw test in

Heeft u van uw werkgever een code ontvangen om een corona test in te plannen? Vul dan het onderstaande formulier in en plan uw gratis corona test in.

Dit is hoe het in zijn werk gaat

Plan uw testmoment
Plan uw testmoment
U kunt 24/7 direct een afspraak inplannen via ons systeem: gemakkelijk en snel.
Doe de coronatest
Doe de coronatest
Laat u testen bij onze professionele testlocatie in Bleiswijk.
15 min wachten op uitslag
15 min wachten op uitslag
Na de test ontvangt u binnen 15 minuten de uitslag van uw coronatest terwijl u wacht.
Ontvang binnen 15 minuten de uitslag van uw coronatest

Ontvang binnen 15 minuten de uitslag van uw coronatest

Heeft u of heeft één van uw werknemers symptomen die passen bij het nieuwe coronavirus? Bij Corona XL Sneltest kunt u uzelf of uw werknemers gemakkelijk en snel bij ons laten testen. U ontvangt de uitslag al binnen 15 minuten. Zo weet u direct of u wel of niet besmet bent met het nieuwe coronavirus, zodat u meteen actie kunt ondernemen door in thuisisolatie te gaan of uw dagelijks leven weer kunt oppakken, zonder onnodig lang te hoeven wachten.

Met onze coronasneltest minimaliseren wij de impact van COVID-19 op uw persoonlijke leven en dragen wij bij aan de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Plan vandaag nog uw testafspraak.

Test inplannen

Veelgestelde vragen

Welke klachten moet ik hebben om mij te laten testen?
Het is belangrijk dat u zich laat testen wanneer u gezondheidsklachten heeft die passen bij COVID-19:

  • Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen of keelpijn)

  • Hoesten

  • Benauwdheid

  • Verhoging of koorts

  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak

Waarom is het belangrijk om mij snel te laten testen?
Het coronavirus verspreidt zich voornamelijk van mens op mens via druppeltjes uit de longen, keel of neusholte van een besmet persoon. Om te voorkomen dat andere mensen worden besmet, is het erg belangrijk dat mensen met corona thuisblijven en voldoende afstand houden van anderen. Hoe eerder het coronavirus bij iemand wordt ontdekt, hoe eerder deze persoon in thuisisolatie gaat en hoe minder risico er bestaat, dat ander mensen worden besmet. Daarom is het van groot belang dat mensen met klachten zich zo snel mogelijk laten testen op corona. Dankzij de sneltesten van Corona XL Sneltest weet u binnen 10 minuten of u bent besmet met het coronavirus of niet.
Welke coronatest voert Corona XL Sneltest uit?
Bij Corona XL Sneltest maken wij uitsluitend gebruik van het Abbot PANBIOTM COVID-19 Ag Rapid Test Device. Omdat deze coronasneltest op een wezenlijk andere manier werkt dan de reguliere PCR-test, is het mogelijk om binnen 15 minuten de uitslag te weten. Zo zorgen wij ervoor dat u snel duidelijkheid heeft en u niet onnodig lang in thuisisolatie hoeft af te wachten.
Is de test goedgekeurd door de overheid?
Ja, uiteraard gebruiken wij alleen veilige tests die door de Nederlandse overheid zijn toegelaten. Het Abbot PANBIOTM COVID-19 Ag Rapid Test Device is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Worden de tests uitgevoerd door vakkundig personeel?
Ja, de coronasneltests worden bij ons uitsluitend afgenomen door speciaal daarvoor opgeleid personeel. Al onze zorgverleners worden intern getraind en getoetst en zijn in het bezit van een bekwaamheidsverklaring. Ons team wordt bijgestaan door ervaren medische experts, artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen. Zo zorgen wij ervoor dat u veilig en vakkundig getest wordt.
Hoe lang duurt een test?
De procedure van het afnemen van een test duurt ongeveer 5 minuten. Daarna wacht u 15 minuten op ons terrein voor de uitslag. In totaal bent u dus ongeveer 20 minuten bij ons bezig.
Krijg ik de uitslag schriftelijk mee?
Ja, u krijgt de uitslag van de coronatest schriftelijk mee, samen met een instructieblad waarop u kunt lezen hoe u dient te handelen bij een negatieve of positieve uitslag.
Wat moet ik doen als ik positief getest ben?
Na de test krijgt u van ons, naast de uitslag, ook een informatieblad mee, waarop u kunt lezen wat u moet doen als u positief of negatief bent getest op COVID-19. Wij adviseren u in ieder geval dringend om direct uw huisarts te informeren, wanneer de uitslag positief is. Uw huisarts weet uw persoonlijke situatie en kan u het best verder begeleiden.
Wat zijn de kosten voor de sneltest?
De diensten van Corona XL Sneltest worden helaas niet vergoed, maar zijn voor eigen rekening. Voor de sneltest betaalt u bij ons 79 euro. Wanneer u via uw werkgever wordt doorverwezen, dan sturen wij de factuur op naar uw werkgever. Voor private personen bestaat de mogelijkheid om bij ons met PIN te betalen.
Wat zijn de openingstijden van de testlocaties?
U kunt bij ons elke dag – dus óók in het weekend! – terecht voor een test. Wij zijn op onze testlocatie in Bleiswijk geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag van 9:00 tot 13:00 uur. Via onze website kunt u 24/7 een afspraak inplannen. Of u belt ons, ook buiten kantoortijden: voor testen in Bleiswijk op telefoonnummer (070) 200 70 70.
Waarom zou ik mij bij Corona XL Sneltest laten testen?
Wanneer u gezondheidsklachten heeft die passen bij COVID-19, dan is het belangrijk dat u zich laat testen op het nieuwe coronavirus. Door grote drukte bij de GGD kan de wachttijd voor het afnemen van een coronatest momenteel behoorlijk oplopen. Daarna kan het ook nog lang duren voordat u de uitslag heeft. Tot die tijd dient u in thuisisolatie te blijven. Dit heeft natuurlijk grote gevolgen voor uw sociaal leven en voor uw werkgever. Wanneer u zich laat testen bij Corona XL Sneltest, dan weet u binnen 15 minuten de uitslag en weet u direct waar u aan toe bent. U vindt onze testlocatie aan de Prismalaan west 49, 2665 PC Bleiswijk (Zuid-Holland).
Hoe zit het met mijn privacy?
Bij Corona XL Sneltest gaan wij zorgvuldig om met uw privacy en worden al uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken alleen de strikt noodzakelijke gegevens om u te kunnen testen. Indien u positief getest wordt op corona, dan zijn wij wettelijk verplicht om uw persoonsgegevens inclusief BSN-nummer door te geven aan de GGD in het kader van het bron- en contactonderzoek. Op deze manier zetten wij ons samen in om verdere verspreiding van COVID-19 in te dammen.
Welke diensten biedt Corona XL Sneltest aan bedrijven?
Corona XL Sneltest biedt werkgevers verschillende diensten op maat aan en beschikt over een gevarieerd scala aan mogelijkheden om bedrijven bij te staan in hun aanpak om COVID-19 op de werkvloer te voorkomen of bestrijden.

Zo is het voor bedrijven mogelijk om vooraf een bepaald aantal sneltesten in te kopen. Op het moment dat een werknemer moet worden getest, dan kan er direct en dezelfde dag een test worden afgenomen op onze testlocatie in Bleiswijk (ZH). Dankzij deze aanpak is er snel duidelijkheid en kunnen verdere besmettingen onder het personeel worden voorkomen.

Het is ook mogelijk om werknemers of bezoekers te laten testen op andere locaties, bijvoorbeeld bij uw kantoor of op uw evenement. Wij denken graag met u mee over alle opties.

Daarnaast beschikt Corona XL Sneltest over een zogenaamde Medisch Transport Bus. Deze bus kan bijvoorbeeld worden ingezet voor het vervoer van patiënten tussen verschillende ziekenhuizen.

Corona XL Sneltest stelt haar kennis en expertise graag ter beschikking aan bedrijven en kan werkgevers bijstaan met advies over bijvoorbeeld hun preventie- en veiligheidsbeleid. Wij denken graag met u mee.

Officieel goedgekeurd door de GGD

Bij Corona XL Sneltest staat veiligheid op nummer 1. U kunt er dus zeker van zijn dat onze testlocaties en ons zorgpersoneel voldoen aan alle eisen.

Corona XL Sneltest is een samenwerking tussen Veiligheidop1 B.V. en de Van Heugten Groep in Nootdorp. Naast de activiteiten van MobiWerk, opleidingsinstituut OIBC en Touringcarbedrijf Van Heugten Tours is in Bleiswijk een testlocatie ingericht, waar op een snelle, veilige en betrouwbare manier corona sneltests kunnen worden uitgevoerd.

24/7 inplannen & uitslag binnen 15 minuten

Via het systeem van Corona XL Sneltest kunt u 24/7 direct online een afspraak inplannen: gemakkelijk en snel en vaak nog op dezelfde dag! De uitslag van de test krijgt u direct op locatie van ons te horen. Een medewerker kan u binnen 15 minuten vertellen of u besmet bent of niet.

Professionele testlocaties met geschoold personeel

De teststraat in Bleiswijk is professioneel opgezet, conform alle veiligheidsvoorschriften van de overheid. Het personeel dat uw corona sneltest afneemt is vakkundig opgeleid.

Waar moet ik rekening mee houden als ik mij wil laten testen?

U maakt gemakkelijk een afspraak via de website of per telefoon.

Onze testlocatie in Bleiswijk zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag van 9:00 tot 13:00 uur. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om een pakket testen in te kopen, zodat werknemers direct en dezelfde dag getest kunnen worden, wanneer het nodig is. Ook kunnen de testen bij een ander bedrijf op locatie worden afgenomen of bijvoorbeeld op een evenement.

U vindt onze testlocaties aan de Prismalaan west 49 in Bleiswijk. Beide testlocaties zijn ingericht volgens alle geldende veiligheidsvoorschriften. Er zijn speciale parkeerplaatsen ingericht voor mensen, die zich komen laten testen. Vanaf de parkeerplaats is duidelijk aangegeven waar u naar binnen kunt gaan.

Vervolgens volgt u de borden naar de ingang van de teststraat. Na een korte ID-check wordt de test afgenomen. Dit wordt uitsluitend gedaan door vakkundig opgeleid personeel in het bezit van een bekwaamheidsverklaring. Vergeet niet om uw mondkapje op te zetten, wanneer u zich op ons terrein begeeft.